top of page
Zoeken

La Lingerie blijven vervoegen


Je kon er niet naast kijken tijdens de zomer van 2018 pakte LingeriePRO uit met een erg opvallende campagne waar alles draait rond de liefde voor de lingerie (& more). Het was en is duidelijk dat we als team niet alleen de sector door en door kennen, maar ook dat onze liefde voor de lingerie groot is en blijft.


We hebben ondervonden dat ‘J'aime la lingerie’ veel weerklank vond en de campagne oversteeg de beurs en jullie zetten deze slogan nog steeds in om jullie liefde voor lingerie met de klanten te delen. Vandaar ook dat we toen voor het eerst enkele producten lanceerden die jullie zelf konden gebruiken ter promotie gaande van posters, 3D-muurquotes tot zelfs een minifiets. Van die laatste rijden er nog altijd 3 exemplaren rond.


Met LineUP bieden we jullie nog wat varianten op het J’aime la Lingerie thema in diverse kleuren en formaten welke onmiddellijk als social media materiaal kan gebruikt worden door afhankelijk van het medium het juiste formaat als download ter beschikking te stellen. Zet er gewoon even #lingeriepro bij.


Ontdek hier alle verschillende downloadmogelijkheden.


In voetbalgekke 2018-tijden klonk in België ‘Tous Ensemble’ en laat dit nu ook de ideale slogan zijn om ‘nous aimons, vous aimez la lingerie’ volop te doen stralen. Ga mee op deze prachtige trip, wij zijn al even onderweg!37 weergaven0 opmerkingen
bottom of page